DTM: BMW podria tindre el nou M4 GT3 per algunes proves del 2021

BMW admet haver anticipat el debut competitiu del M4 GT3, fins i tot abans d’arribar al punt ideal de desenvolupament i aprovació, per competir al DTM el 2021. El campionat adoptarà ara una base reguladora del GT Pro, abdicant de les regles de la classe 1 i la dependència dels constructors oficials per sobreviure

Audi compta amb un cotxe apte per a aquestes normatives –el R8 LMS GT3–, el nou BMW GT3 s’aprovarà el setembre de l’any vinent, de manera que hi ha dubtes sobre la seva participació al ‘nou’ DTM des del principi. Jens Marquardt, director esportiu de la marca bavaresa, va explicar que el M4 GT3 es podria utilitzar abans de ser aprovat, possiblement sense comptar amb els resultats oficials.

L’oficial va explicar, citat per Motorsport.com:

Si abans hi ha possibilitats de mostrar el cotxe fora de la competició en estat d’aprovació prèvia, ho estudiaríem. És important mostrar el nostre cotxe als nostres clients potencials.

El que no queda dubte és anticipar o accelerar l’homologació:

‘No volem pressionar ningú sobre l’homologació adequada d’aquest cotxe. I és per això que és secundari per a mi. El més important és que aquest cotxe tingui l’homologació adequada i estigui llest per ser utilitzat per molts clients des de principis del 2022 ’.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share