FÓRMULA 1: Red Bull mira fóra per trobar pilots per als seus equips

Red Bull pot remoure el mercat d’una manera inesperada. Yuki Tsunoda està a punt de confirmar-se amb Alpha Tauri per al 2021, però Sérgio Pérez i Nico Hulkenberg estan sent considerats.

Red Bull no sol recórrer al mercat quan contracta pilots, sempre prefereix utilitzar els talents que es desprenen del programa de joves pilots. Però, després d’una fructífera sèrie d’anys, en què el programa va treure molts pilots amb talent, alguns d’ells inutilitzats, en aquesta etapa no hi ha un jove que es consideri per unanimitat com una estrella del futur. Pierre Gasly va tenir la seva oportunitat i ho va fer malament, tot i que es troba en bona forma a Alpha Tauri i Alex Albon ha estat lluitant per mostrar constantment el seu veritable potencial.

Ja se sap que Red Bull té poca paciència i Helmut Marko va admetre que està buscant altres solucions de portes cap enfora, amb Pérez i Hulkenberg com possibles objectius.

L’assessor de l’equip ja ha confirmat que Tsunoda formarà part d’Aplha Tauri el 2021, potser com a part de l’acord entre Red Bull i Honda (i potser una operació per mantenir almenys la unitat de potència japonesa que l’equip desenvoluparà). Per materialitzar-se, només els joves japonesos hauran d’obtenir els punts necessaris per obtenir la súper llicència:

“De moment, només tenim un pilot candidat a un lloc a la F1, Yuki Tsunoda”, va dir a Sky Germany. “Ell apunta a AlphaTauri, només necessita obtenir els punts necessaris per a la superllicència”.

El lloc de Max Verstappen com a company d’equip podria ser una sorpresa, ja que si Albon no mostra progressos en les properes carreres, podria perdre el seu lloc:

“Si Albon pot continuar desenvolupant-se i millorant, és candidat al nostre cotxe el 2021. Si Albon no compleix les nostres expectatives, hem de mirar fora del nostre equip”, va dir Marko. “Som prou forts per manejar tots els pilots. I després entren en joc els dos candidats Pérez i Hülkenberg. “

Amb aquestes afirmacions, queden algunes idees a l’aire: Red Bull fins i tot es planteja utilitzar pilots de fora de la seva acadèmia, cosa que Albon, tot i estar defensat per l’equip, encara no convenç i que Gasly tampoc compta per a la plaça a Red Bull .

Amb l’entrada de Tsunoda a la F1 i si Red Bull recluta a Pérez o Hulkenberg, es podrien deixar fora Daniil Kvyat, Pierre Gasly i Alex Albon. Kvyat és el candidat més seriós a la sortida, ja que ha estat lluny del nivell de Gasly. Hi ha una hipotètica vacant per a dos joves, una opció que sembla difícil, però que pot justificar els rumors del trasllat de Gasly a Renault. Potser el francès ha entès que el seu futur a Red Bull no li donarà molt més que un lloc a Alpha Tauri i intenta marxar a un equip que li doni altres perspectives. Però per a qualsevol pilot que rebi l’alta, serà molt difícil trobar un lloc per al 2021.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share