FÓRMULA E: Bateries carregades per començar al gener de 2021

Hi ha notícies sobre la propera temporada de la Fórmula E, la primera amb el títol de Campionat del Món FIA. Les dues primeres rondes seran dobles, previstes per a principis del 2021 a Santiago de Xile i a Diriyah (Aràbia Saudita).

S’estima que el campionat començarà els dies 16 i 17 de gener a la capital xilena amb dues proves aquesll cap de setmana, sent un esdeveniment a porta tancada. La temporada continuarà els dies 26 i 27 de febrer a Diriyah, Aràbia Saudita, que torna a acollir una ronda amb dues curses. En aquest cas, l’objectiu és tenir ja públic.

Pel que fa a les proves a la Ciutat de Mèxic i Sanya (Xina), es van ajornar a una etapa posterior del 2021. En qualsevol cas, la Fórmula E segueix decidida a visitar el màxim nombre de ciutats possibles malgrat les circumstàncies actuals de la pandèmia, garantint la seguretat i salut de tots els implicats. Aquests canvis al calendari, així com d’altres que puguin passar, estan subjectes a l’aprovació del Consell Mundial de la FIA.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share