RAL·LICROSS: Spa cau del calendari 2020 i deix a Kristoffeson a un pas del títol

Després de la notícia que el ral·li Ypres no seguirà endavant el mes que ve, s’ha cancel·lat l’esdeveniment del World Rallycross a Spa-Francorchamps el mateix cap de setmana.

La segona visita del World RX a Spa va ser originalment prevista per tenir lloc el 16-17 de maig, però es va retardar, juntament amb la resta del programa de la sèrie, com a resultat de la pandèmia de coronvirus.

Després es va traslladar al 3-4 d’octubre i després va passar a la nova i última data coneguda del 21-22 de novembre.

“La situació actual de la salut a Bèlgica i en tota Europa ha obligat els organitzadors a prendre aquesta decisió conjunta.

“El Circuit de Spa-Francorchamps, IMG i la FIA són, de fet, molt conscients de la progressió o desenvolupament de la pandèmia i la situació extremadament tibant als hospitals.

Ls diverses mesures restrictives adoptades recentment per diversos governs, com les relacionades amb els viatges, fan que la situació sigui extremadament complicada per a la celebració del Ral·licross del Benelux

Circuit Spa


El World RX de Benelux es va traslladar a Spa-Francorchamps l’any passat després de tenir lloc a Mettet des de la temporada inaugural del Campionat del món al 2014. Va fer ús d’una nova pista construïda que abastava el llegendari complex Eau Rouge/Raidillon del circuit.

Timur Timerzyànov va aconseguir la victòria del World RX en aquesta pista l’any passat, per davant d’Andreas Bakkerud i el pilot comodí Joni Wiman.

va afegir: “

Aquesta decisió està relacionada amb una situació excepcional i encara que això entristeix a tots els equips que han treballat tant per mantenir aquesta segona edició.

Nathalie Maillet, directora general de Spa

La comunicació oficial del circuit va declarar que la sèrie tornaria per a una segona visita ajornada al circuit de Spa al 2021.

L’anul·lació de la penúltima ronda de la temporada significa que només queda un esdeveniment en el calendari del World RX de 2020, la seva primera visita al Nürburgring.

Amb un màxim de 30 punts disponibles per a una única prova del campionat, l’actual avantatge de 27 punts de Johan Kristoffersson significa que està en el camí d’un tercer títol en quatre anys.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments