RESISTÈNCIA: LMP2, LMP3 i LMGTE amb un total de 43 inscrits en les European Le Mans Series

S’ha anunciat la llista d’inscrits per a les sèries europees de Le Mans 2021. Hi hauran 43 cotxes entre les categories LMP2, LMP3 i LMGTE. Els competidors inscrits competiran pels títols ELMS en sis circuits diferents.

La categoria LMP2 serà la categoria més important. En aquesta categoria s’incorporaran 16 cotxes, inclosos 14 Oreca 07-Gibson i dos Aurus 01-Gibson. Amb el títol el 2020, United Autosports anirà amb dos vehicles. El número 22 estarà conduït per Phil Hanson (campió de pilots 2020) i Tom Gamble (campió LMP3 2020). Al número 32 Job Van Uitert (campió de LMP3 2018). L’equip belga WRT s’uneix a ELMS amb l’ex pilot de Fórmula 1 i WRC Robert Kubica al volant de l’Oreca 07-Gibson # 41. També cal destacar la nova categoria Pro / Am en què cada tripulació ha d’incloure almenys un pilot de bronze. Els equips DragonSpeed ​​USA, G-Drive Racing, IDEC Sport, Ultimate, Racing Team Turkey, Cool Racing i Graff entraran en aquesta categoria.

Entre els LMP3, 15 Ligier JS P320-Nissan i dos Duqueine M30-D08-Nissan competiran entre ells. United Autosports tindrà altres dos cotxes, igual que Nielsen Racing, Graff i Inter Europol Competition. Eurointernational (campió del 2019) i RLR MSport (campió del 2018) estaran presents amb un cotxe cadascun. Els dos Duqueine M30-D08-Nissan seran portats per DKR Engineering i Racing Experience.

Deu és el nombre de cotxes que estaran presents a la classe LMGTE. Aquesta és la primera vegada des del 2014 que la categoria arriba als deu competidors. Hi haurà tres marques representades: Ferrari (amb set 488 GTE Evo), Porsche (amb dos 911 RSR-19) i Aston Martin (amb un Vantage AMR). Campió defensor, Proton Competition representarà a Porche. El número 93, trobarem l’actor de Hollywood Michael Fassbender per segona temporada a ELMS. L’equip italià Iron Lynx portarà tres Ferrari 488 GTE Evos amb Claudio Schiavoni al número 60, Matteo Cressoni al número 80 i Rahel Frey al número 83.

Cal destacar que els test de pretemporada (13 d’abril de 2021) i la primera cursa de la temporada 21 es realitzaran al Circuit de Barcelona – Catalunya. Hi estarem atents.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments