WEC: Un altra marca interessada en el nou reglament LMDh

El nombre d’interessats pel LMDh continua augmentant i ara BMW demostra que pot acceptar el repte.

La marca alemanya ha reduït dràsticament el seu programa esportiu mundial, amb la sortida del DTM i l’última temporada a la Fórmula E. Sense un campionat mundial que mostri la marca, té sentit un projecte al LMDh.

Segons Mike Krack, actual cap d’operacions de competició i enginyeria de proves que serà el nou director d’esports de motor l’1 d’abril, LMDh es troba entre les possibles opcions per a BMW.

Formem part de les converses. Estem buscant, estem fent estudis i ens interessa. Creiem que és una regulació molt bona. Amb els pressupostos actuals és possible intentar guanyar, cosa que resulta molt atractiva. Sempre hem estat discutint DPi 2.0 amb IMSA. Llavors, vaig pensar que era un enfocament molt bo.

Alguns estan més compromesos que nosaltres, però també forma part de la nostra filosofia no anunciar cada petit moviment que estem fent. Normalment som una mica més conservadors. Ho estem mirant i presentant a la direcció i veurem què passa.

Vam examinar quina seria la implicació d’anar des del principi i quin seria l’avantatge o desavantatge d’anar després. Hi ha tot un ventall de possibilitats. Hem de mirar les oportunitats i què podem fer amb aquests cotxes, on podem participar, amb quin període de temps i quants cotxes, clients / oficials, etc.

D’una marca com BMW, s’espera la seva participació en una de les classes superiors. Això està clar.

Amb els LMDh, hi ha la possibilitat de guanyar en la general, així que hem d’estudiar-ho. Però tampoc no hem d’oblidar que el món que ens envolta canvia. Hem fet moltes coses en el passat amb molts programes, molt cars. Crec que hem de mirar amb més atenció on gastem els diners. Els fons disponibles són més reduïts, de manera que hem d’avaluar amb molta cura què farem i què tenim a l’abast. Ho estem analitzant detingudament i crec que el LMDh és més sostenible que el LMH ”, va afegir.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments