WEC: ByKolles Racing anuncia els seus pilots de desenvolupament per a la campanya de el nou Hypercar


ByKolles Racing ha anunciat avui els seus pilots de proves i desenvolupament per ajudar a l’equip amb seu a Alemanya a desenvolupar el seu nou Hypercar per al Campionat Mundial de Resistència de la FIA.

L’incondicional de l’equip Tom Dillmann (França) i l’argentí Esteban Guerrieri -un experimentat pilot de turismes- compartiran el treball de proves i desenvolupament en el projecte de l’Hypercar de l’equip.

L’extens programa de proves de ByKolles Racing és una combinació de proves de fiabilitat, rendiment, posada a punt de l’electrònica i proves de llarga distància per tal de preparar i optimitzar el funcionament del seu nou Hypercar. El programa també permetrà a ByKolles avaluar a joves pilots amb talent de cara a la temporada 2022.

Com a part de el Projecte PMC LMH, s’espera que les primeres proves de l’equip tinguin lloc aviat. A més, està previst un extens programa de proves per als pròxims mesos i el nom del cotxe s’anunciarà en el moment oportú.

«Porto tres anys conduint per a l’equip ByKolles i em sento molt a gust. El desenvolupament d’un nou Hypercar per a la categoria superior del WEC i les 24 Hores de Le Mans és una tasca molt emocionant»

Dillmann

«Durant la meva carrera he participat en el desenvolupament de molts cotxes diferents, més recentment a LMP1 i Fórmula E. Estic desitjant aportar la meva experiència a aquest projecte i poder ajudar a guiar-lo des del principi.»

Estic desitjant que arribi aquest nou projecte i les proves amb el ByKolles Hypercar. Estic segur que la meva àmplia experiència en una gran varietat de cotxes ens ajudarà a desenvolupar de forma coherent el PMC Project LMH Hypercar ja que tingui èxit. Añ mateix temps, és una forma de tornar a les meves arrels. Encara conec alguns dels membres de l’equip del nostre temps junts en la Fórmula 3 «.

Guerrieri

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments