WEC: Porsche i Penske uneixen forces pel seu assalt a la nova era dels hipercotxes

L’equip Penske tornarà amb Porsche, després d’haver estat confirmat com a soci del fabricant alemany per tornar a la categoria reina de la resistència amb el LMDh.

Porsche Penske Motorsport tindrà dues unitats LMDh tant per a l’IMSA WeatherTech SportsCar com per al FIA World Endurance Championship (WEC), a partir de l’any 2023 quan el cotxe sigui estrenat oficialment.

Tot i el programa de fàbrica de Penske, hi ha plans per vendre el cotxe LMDh a clients de les dues sèries a partir del 2023.

“Aquest és un dia d’orgull per a tota la nostra organització Penske. Hem representat Porsche a la pista o al nostre negoci durant més de sis dècades. El patrimoni i l’èxit que hem gaudit junts és inigualable al llarg de la nostra història. No puc esperar per començar a construir un programa mundial de carreres amb Porsche que competirà per victòries i campionats en el futur ”.

Roger Penske

Estem encantats d’haver aconseguit que l’equip Penske formi aquesta associació amb nosaltres. Per primera vegada a la història de Porsche Motorsport, la nostra empresa comptarà amb un equip global que competirà a les dues sèries de resistència més grans del món. Per a això, crearem bases a banda i banda de l’Atlàntic. Això ens permetrà crear les estructures òptimes que necessitarem per guanyar Le Mans, Daytona i Sebring, per exemple .

Oliver Blume, president de Porsche

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments