WEC: El Toyota #7 s’emporta les 6h de Monza 2021

FotoWEC

Toyota va guanyar per primera vegada amb el GR010 Hybrid #7, amb José-María López, Kamui Kobayashi i Mike Conway.

El trio va començar des de la pole position i va liderar la major part de la carrera. No obstant això, quan faltaven unes dues hores per acabar, va perdre el control de la cursa breument, ja que Kobayashi va haver d’aturar-se abans d’Ascari per restablir el sistema del seu cotxe, quedant fins i tot darrere de Romain Dumas (Glickenhaus # 709). Tot i això, el francès es va aturar als boxes just al final d’aquesta volta per canviar de fre, perdent vuit minuts i les possibilitats d’un podi absolut.

També va ser problemàtica la prova del Toyota #8 de Brendon Hartley, Kazuki Nakajima i Sébastien Buemi, que va estar constantment al garatge i va acabar en els darrers llocs. Els principals rivals número 7 de Toyota van resultar ser els Alpins, però Matthieu Vaxivière va creuar la línia en segona posició a 1’00.908s de Conway. El francès va compartir el cotxe amb André Negrão i Nicolas Lapierre.

Media

El podi absolut el va tancar Albuquerque, amb l’Oreca número 22 de United Autosports. El seu company d’equip Phil Hanson va prendre el comandament dels LMP2, superant a Robin Frijns (Team WRT / Oreca).

Al cotxe on també hi havia Fabio Scherer, Albuquerque va acabar amb el tercer lloc com a guanyador de LMP2 28.310s per davant de Richard Westbrook amb el Glickenhaus #709. L’equip WRT va acabar cinquè, per davant del Racing Team Nederland de Frits van Eerd, Nyck de Vries i Paul-Loup Chatin que van triomfar en LMP2 Pro / Am.

Media

Pel que fa al LMGTE Pro, Kevin Éstre va mantenir darrere seu Alessandro Pier Guidi per oferir la victòria al Porsche que va compartir amb Neel Jani. El Ferrari #51 de l’AF Corse italià, ajudat per James Calado, va haver d’aturar-se en els darrers dos minuts i va haver de resignar-se al segon lloc. El Porsche #91 de Gianmaria Bruni i Richard Lietz van completar el podi.

Media

Al LMGTE Am hi va haver una victòria a casa per l’AF Corse, amb el Ferrari d’Alessio Rovera, François Perrodo i Nicklas Nielsen després de recuperar-se de la part posterior del grup. Van superar l’Aston Martin #98 en més de 44 segons, un cotxe en què Augusto Farfus va aconseguir el segon lloc a prop de la meta amb una passada al pilot Aston Martin # 777 de DmonStation Racing, Tomonobu Fujii.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share