WRC: La fiabilitat, la clau de l’era híbrida

Per a aquesta temporada 2022, els equips s’enfronten a una etapa desconeguda, ja que cap d’ells realment sap on són als seus rivals a mesura que comença un nou capítol en la història del WRC.

Malcolm Wilson s’enfronta al «més important» canvi tècnic de la seva carrera amb la introducció dels cotxes híbrids al Campionat del Món de Ral·lis amb nous paràmetres a tenir en compte.

«No hi ha una altra manera de dir-ho: els canvis d’aquesta temporada representen un gran salt tecnològic per als cotxes del campionat. És el (canvi) més gran de tota la meva carrera i crec que la fiabilitat serà la clau per guanyar títols aquesta temporada. «

Una idea també recolzada pel seu homòleg de Toyota Gazoo Racing, Jari-Matti Latvala.

«La fiabilitat serà sens dubte un factor clau per a tots els equips. Aquest any hi ha moltes zones noves per als cotxes. Per descomptat, a tots ens agradaria tenir més temps per practicar, però Montecarlo s’acosta i hem d’estar totalment preparats. Sempre hi ha un element de desconegut per a l’esport, però n’hi haurà més que mai amb l’Híbrid i els altres canvis als cotxes d’aquest any. Serà una temporada emocionant. «

Malcolm Wilson i Jari-Matti Latvala tindran una primera resposta d’aquí uns dies al Ralye Monte-Carlo, escenari de la primera prova de la temporada i l’inici de l’era híbrida al WRC.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments