WEC: El campionat vol tornar a les 8 proves per temporada

El Campionat del Món de Resistència té com a objectiu tornar al seu calendari tradicional de vuit proves ja el 2024, i el cap del campionat, Frederic Lequien, va indicar que afegir una cursa per al proper any seria un pas “bo” dins dels continus problemes logístics mundials.

El campionat ha estat funcionant amb un calendari reduït de sis curses, principalment a Europa, durant les dues últimes temporades a causa de la pandèmia del COVID-19, encara que és probable que el nombre de carreres torni a augmentar en els propers anys, especialment per l’arribada de nombrosos fabricants nous a la categoria d’hypercars el 2023.

En declaracions al web Sportscar365 durant les 6 Hores de Spa el cap de setmana passat, Lequien va indicar que esperen un creixement conservador, va destacar els factors externs, com l’augment dels costos de transport, el Brexit i la guerra a Ucraïna, que podrien afectar els plans.

Lequien va insinuar que una carrera addicional el proper any podria ser a Europa i ha descartat especialment un segon esdeveniment als Estats Units per al 2023, malgrat les converses amb Roger Penske per a una possible prova a Indianapolis en el futur.

El retorn a la Xina també sembla improbable a curt termini, tenint en compte la política de Zero COVID del país, que ha donat lloc a continus tancaments a les principals ciutats.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share