WRC: Kalle assenyala la sal com a culpable de la seva derrota al Monte-Carlo 2023

Kalle Rovanperä va admetre que les seves possibilitats de lluitar contra Sébastien Ogier per la victòria al Rallye de Monte-Carlo es van veure compromeses quan va sortir al capdavant el dijous i divendres, els dos primers dies de cursa.

El finlandès, de 22 anys, va ser el primer a la carretera, “cortesia” de la seva condició de campió defensor, però va haver d’escombrar les seccions de sal per tal de fondre el poc gel que hi havia. Vam haver d’esperar fins al tram 8, a finals de divendres, per veure Rovanperä guanyar la seva primera cronometrada, però aleshores, ja estava a 36 segons d’Ogier.

La combinació d’un camí més net per part de Rovanperä i un enfocament més conservador per part d’Ogier li va permetre reduir aquesta distància fins als 16 segons. Dues victòries d’etapa, inclosa la Power Stage, van aportar cinc punts de bonificació, però Ogier sempre va tenir el control de la classificació:

Va fer un gran treball. Felicitats per amb ell. Per mi, hem perdut massa temps a l’inici del ral·li quan estàvem netejant la carretera. Aquell dia hi va haver alguns trams on hi havia una gran diferència en el nivell d’adherència que teníem en comparació amb els pilots que hi havia darrere.

Però dissabte i diumenge el ritme va ser el mateix que els altres i vam poder lluitar pels millors temps. Estic content. Crec que podem tornar a aquest esdeveniment i lluitar per la victòria l’any que ve.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments