Al-Attiyah és el sòlid líder del Sonora Rally 2023 a falta d’una etapa

Nasser Al-Attiyah és el líder dels Sonora Rally, ha augmentat el seu avantatge a la classificació general sobre el saudita Yazeed Al Rajhi en 4’31».

Mancant una etapa, el pilot oficial de Toyota ara té un avantatge de 7’22» sobre el pilot d’Overdrive Racing Hilux.

El brasiler de l’equip Prodrive, Baumgart, aconsegueix el millor resultat al Sonora Rally en col·locar el seu Hunter groc en tercera posició a 3’51» de Nasser Al Attiyah. Denis Krotov (X-raid Mini JCW) va acabar cinquè el dia a 6’44» i Juan Cruz Yacopini (Overdrive Racing) copilotat per Dani Oliveras sisè a 9’54».

202 AL RAJHI Yazeed (sau), GOTTSCHALK Timo (ger), Overdrive Racing, Toyota Hillux Overdrive, FIA W2RC, action during the Stage 4 of the Sonora Rally 2023
ASO

Guerlain Chicherit (GCK Motorsport), que va ser el més ràpid des de l’inici de l’etapa, es va haver d’aturar durant mitja hora al quilòmetre 159 per un problema tècnic. El francès va trucar per telèfon a la seva assistència per demanar-los que vinguessin a treure’l de l’especial. No s’espera que el francès torni a la cursa, una bona notícia per a Yazeed Al-Rajhi, que es veia amenaçat a la taula general.

206 ZHANG Guoyu (chn), MENA Oriol (spa), BAIC ORV, BAIC ORV BJ40, FIA W2RC, action during the Stage 4 of the Sonora Rally 2023,
ASO

A la general Zhang i el català Oriol Mena segueixen en sisena posició, això si, ara amb només 30 segons de marge sobre Yacopini i Oliveras.

Sorpreses i decepcions entre els T3 i T4

Sorpresa entre els T3, l’americà Guthrie de l’equip Red Bull Junior Team, s’emportava l’etapa i es ficava líder per davant del suec Ekstrom per poc més d’un minut. L’americà acabava l’etapa d’ahir amb 3 minuts i 25 segons d’avantatge amb Quintero i 3:42 amb Cristina Gutiérrez.

A la categoria T4 tot segueix igual, Rokas Baciuska (Red Bull Can-Am Factory) copilotat per Oriol Vidal es van tornar a endur l’etapa i a la general ja porten més d’1h i 45′ de marge amb la segona classificada, la italiana Busi. El català Eduard Pons va abandonar l’etapa.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments