Canvi d’última hora a la llista d’inscrits per a les 24 Hores de Le Mans 2023

Compromesos amb Vanwall des de l’inici de la temporada, Jacques Villeneuve finalment no estarà a l’inici de la cursa dekl centenari. El campió del món de Fórmula 1 de 1997 serà substituït per Tristan Vautier al costat de Tom Dillmann i Esteban Guerrieri.

L’equip austríac es va conformar amb una senzilla publicació a les xarxes socials que indicava la presència del pilot francès en comptes del canadenc. Tristan Vautier només ha estat a les 24 Hores de Le Mans el 2022, amb l’ARC Bratislava a la categoria LMP2. Acostumat al màxim nivell del prototip a IMSA, aquesta temporada participa a l’European Le Mans Series amb Algarve Pro Racing, però no havia trobat el lloc per participar al Centenari del clàssic de Le Mans.

Tot i que Jacques Villeneuve havia mostrat dificultats des de l’inici de la temporada, sobretot pel que fa al ritme, semblava poc probable que el veiés substituït abans de la cursa insígnia de la temporada. Colin Kolles també sembla haver afavorit un pilot de fora lloc del jove belga Esteban Muth, el reserva de Vanwall.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments