General Motors tanca l’equip de fàbrica Corvette per expandir-se

General Motors ha descartat la continuïtat d’un equip Corvette de fàbrica quan es passi a la categoria GT3 l’any que ve

Segons ha confirmat el director d’enginyeria de competició de GM, Mark Stielow, a SportCar365 el nou Chevrolet Corvette Z06 GT3.R es centrarà únicament en equips de clients.

El fabricant de Detroit, que ha comptat amb l’equip oficial Corvette Racing durant els últims 25 anys, tancarà el capítol de fàbrica al final de les actuals temporades de l’IMSA i el WEC, en què corre amb Chevrolet Corvette C8.Rs a GTD Pro i GTE-Am, respectivament.

Stielow, tot i això, ha confirmat que Corvette seguirà estant present a la classe GTD Pro de la IMSA l’any que ve amb dos cotxes, potencialment encara operats per Pratt Miller Motorsport però sota una estructura «híbrida» que comptaria amb suport de fàbrica.

«Passarem a la plataforma GT3, així que tindrem un veritable programa per a clients»,

Stielow

Lliurarem els cotxes als nostres principals socis i equips al novembre. Tenim dos cotxes de proves construïts, així que posarem alguns dels equips amb els quals treballarem en aquests cotxes, posar-los al dia.

Donarem suport a diferents equips fins a cert punt, però no serà com Cadillac, que està totalment finançat per la fàbrica.

En passar a la plataforma GT3, volíem ser més clients. Hi va haver molt debat intern a GM i entre nosaltres sobre si volíem que els nostres clients competissin contra una fàbrica.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments