Hollywood al rescat d’Alpine

El Grup Renault i Alpine donen la benvinguda a la capital d’Alpine Racing, Otro Capital, RedBird Capital Partners i Maximum Effort Investments com a part d’una inversió en capital del 24%.

El Grup Renault i Alpine han anunciat una inversió de 200 milions d’euros per part d’un grup inversor format per Otro Capital i els seus socis RedBird Capital Partners i Maximum Effort Investments a Alpine Racing Ltd (és a dir, una participació del 24% del capital).

Alpine Racing Ltd és l’entitat amb seu a Enstone al Regne Unit que representa totes les activitats de l’equip de Fórmula 1.

«La transacció valora Alpine Racing Ltd en aproximadament 900 milions de dòlars (uns 825 milions d’euros) després d’una inversió que accelerarà l’estratègia de creixement i les ambicions esportives d’Alpine a la Fórmula 1».

Aquesta adquisició no és l’única per part d’nversors nord-americans a la Fórmula 1 a l’era de Liberty Media, després de l’adquisició de Williams per part de Dorilton Capital el 2020 i l’arribada de MSP Sports Capital a la capital de McLaren el mateix any.

El grup d’inversors reuneix Otro Capital i RedBird Capital Partners, amb l’experiència en desenvolupament de marca de Maximum Effort Investments, liderat per l’estrella de Hollywood, Ryan Reynolds. Entre els seus co-inversors també hi ha els actors Michael B. Jordan i Rob McElhenney, que també és copresident del Wrexham AFC, el club de futbol britànic que va comprar amb Reynolds.

«El grup inversor té una àmplia experiència en la creació i desenvolupament d’empreses, com les seves activitats al costat dels Dallas Cowboys, Fenway Sports Group, la NFL, Toulouse FC i Wrexham AFC, explica el Grup Renault.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments