Bassas es torna a ficar al casc per a promocionar la Challenge Rallycracks a Cervera

El pilot d’Osona serà a la sortida del 4t Memorial Abel Puig, la primera prova sobre terra del campionat de Catalunya de Ral·lis

A la dreta l’acompanyarà Ramón Cornet i tots dos es pujaran al Ford Focus de la Challenge Rallycracks

Pep Bassas serà un dels protagonistes del proper cap de setmana a Cervera. El pilot osonenc serà a la sortida del 4t Memorial Abel Puig que es celebrarà el proper 2 de setembre a la capital de la Segarra. Aquesta participació arriba de la mà de la Challenge Rallycracks qui ha posat a disposició del pilot una unitat del Ford Focus amb el qual es competeix en aquest campionat.

Guanyador del VolantRACC 2017 i de la Beka al 2019, que el va catapultar cap al campionat d’Europa amb un Peugeot 208 Rally4, Bassas va intentar l’assalt al títol continental de l’ERC3 en dues ocasions quedant sotscampió el 2020 i el 2021. Després de la falta de recolzament federatiu estatal, al 2022 va trobar un petit programa a l’ERC al volant d’un Skoda Fabia R5 de l’equip portuguès The Racing Factory. En aquest 2023 Bassas va sortir al Rally Lloret de Mar al volant d’un Peugeot 208 Rally4 amb el qual va realitzar una gran actuació acabant cinquè de la general i primer de la seva categoria.

Ara, sobre terra, Bassas sortirà acompanyat del seu amic Ramon Cornet, actual líder de la Copa Renault Clio, guanyador al Rally da Auga i Reino de León. El cotxe amb el qual sortiran Bassas i Cornet a Cervera és una unitat destinada a la Challenge Rallycracks Xperience, la qual a Vidreres anirà destinada al guanyador de la selecció realitzada a la Retirada el passat mes de maig a Camprodon.

Challenge Rallycracks

La Challenge Rallycracks disputarà a Cervera la primera prova en territori català després de les tres primeres curses a l’Aragó. El campionat arriba amb Pons i Planell destacats en la primera posició amb 39 punts d’avantatge per davant de Muntadas i Ylla.

miquel pons Carles planell rallycracks 2023 pinseque
Erea Pérez

Tot i la diferència de punts la copa ha estat molt igualada fins al moment, ja que en les tres proves disputades s’hi ha vist tres guanyadors diferents. Muntadas i Ylla van colpejar primers a Pinesque, Pons – Planell s’emportaven el triomf a Castelserás, mentre que Rovira i Que guanyaven a Albalate abans de la parada estival.

El 4t Memorial Abel Puig marcarà l’equador del campionat 2023 el qual compta amb set curses, de les quals tres son en territori català.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments