Segon intent de Ral·li La Selva de Terra Vidreres – Maçanet de la Selva 2023

Després d’un primer intent frustrat per la manca de permisos, ara la prova de terra vol ser l’última cita de la temporada a casa nostra

El ral·li amb el nom més llarg dels que es celebren al nostre país, Ral·li La Selva de Terra Vidreres – Maçanet de la Selva és també la prova sobre terra més singular de tot el campionat, pel tipus de terreny i l’orografia dels trams.

Amb una llista d’inscrits que no arriba als 30 participnts, es queda en 27, el conegut Ral·li de Vidreres tindrà el diumenge 3 de desembre un segon intent com a prova del Campionat de Catalunya de ral·lis, Copa de Catalunya de Ral·lis de Terra, Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra i Challenge Rallycracks.

Després d’una edició de 2022 passada per aigua, la cita d’aquest any arriba com a última cita de la temporada després de la cancel·lació d’última hora que vam viure el passat setembre. El ral·li organitzat per Peu a Baix es dividirà en dos trams diferents a recorrer en tres ocasions sumant un total de 108,4 km dels quals 49,65 km seran contra el cronòmetre.

Amb aquest menú, el diumenge donarà el tret de sortida a la prova gironina des dels peus de l’església de Santa Maria de Vidreres, una obra arquitectònica d’estil Barroc i que data la seva construcció del segle XVI. La primera cronometrada del ral·li de 10,05 km començarà a les 09:33 h, mentre que l’última passada pel tram B, Maçanat, de 6,50 km serà a les 14:49h de la tarda.

Rally Vidreres 2022

Entre els principals inscrits hi trobem tres vehicles 4×4, perdent els cocos del campionat que si estaven inscrits al mes de setembre. Marc Comas i Christian Gómez obriran pista amb el seu Skoda Fabia Rally2, seguits de Joan Casals i Laura Camps amb el veterà Mini i Dani Oliveras i Gerard Alsina amb el Citroën c3 N5

Vidreres_2021_guillem Serna
Nacho Mateo

Entre els dos rodes motrius trobem a Bala Roca i Miquel Amblàs amb el mític Vauxhall, Jaon Casanovas i Denisia Bianca amb el Peugeot 206, Jordi Castellà i Jaume Garcia amb un atre 206, els Guillamet amb l’Ibiza, Aymerich – Bellver amb el Focus i Velázquez – Castelló amb un altre Ibiza.

La Challenge Rallycracks arriba a la seva última prova amb el títol per decidit després de la prova disputada a Tàrrega. En Miquel Pons ho té tot de cara per emportar-se el títol però les últimes grans actuacions de Pere Rovira ho deix tot obert. Muntadas, molt regular durant tot l’any, també té opcions matemàtiques. Els participants que aporta a la cita gironina serà un altre dels grans punts d’atenció del ral·li.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments