FÓRMULA E: Rene Rast amb Audi a la Fórmula E

Rene Rast podria convertir-se en pilot de Fórmula E a temps complet la pròxima temporada i és un seriós aspirant a ser pilot de l’equip Audi Sport ABT Schaeffler.

El web The Race revela que Rast estava sent considerat per a reemplaçar a Daniel a Abt fins i tot abans que Abt fos acomiadat pel seu ara famós engany en el Campionat de Fórmula E de la ABB FIA el dissabte passat.

El doble campió de DTM Rast perseguirà un triplet de títols aquesta temporada amb l’equip Rosberg Audi, en el que serà l’última temporada de competició de DTM dels fabricants des que va tornar a entrar en la sèrie en 2004.

La retirada del DTM d’Audi el mes passat ha assegurat que Rast serà molt cobejat en cas que el DTM sobrevisqui, però el seu estatus de contracte també pot veure-ho convertir-se en un membre a temps complet de l’equip de Fórmula E d’Audi Sport ABT Schaeffler.

Rast va deixar clar que estaria interessat a prendre un programa de Fórmula E com el seu pròxim repte professional. Anteriorment, ha mantingut serioses converses amb altres equips fins a 2018 en relació amb possibles pilots.

Lucas di Grassi, que també està fora del contracte amb Audi enguany, està en un període de negociació amb l’equip respecte a un possible nou acord.

La probabilitat és que tant Rast com l’actual pilot de GEOX Dragon Nico Mueller, contractat per Audi Sport i que també corre en el DTM, siguin els favorits per a tenir una oportunitat en l’equip Audi Sport ABT Schaeffler per al Campionat de Fórmula E de ABB 2020-21.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments