FÓRMULA E: Mercedes adapta els seus colors en suport a la lluita contra el racisme i la discriminació

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

L’equip de Fórmula E de Mercedes canviarà a una decoració completament negra per la resta de la temporada 2019-20 en suport a la lluita contra el racisme i la discriminació.

Els dos cotxes Silver Arrow 01 dels pilots Stoffel Vandoorne i Nyck de Vries passaran a tenir una capa base negra, i portaran el lema “End Racism” en l’halo, ja que la marca ha competit tradicionalment en plata des de 1954.

Aquest canvi entrarà en vigor per a les sis carreres de Berlín en l’aeroport de Tempelhof, que conclouran l’actual temporada i estan previstes per als dies 5/6, 8/9 i 12/13 d’agost.

El canvi segueix a l’equip de Mercedes F1, que ha estat corrent amb una decoració negra revisada en el W11 per a la temporada 2020.

Bettina Fetzer, vicepresidenta de màrqueting de Mercedes, va dir:

“També en la Fórmula E, pretenem utilitzar la veu que tenim en la nostra plataforma global per a lluitar contra el racisme i la discriminació i per a donar suport a una major diversitat i tolerància en la societat”.

“La decisió de canviar l’aspecte distintiu de les nostres Fletxes Platejades elèctriques subratlla la nostra postura a favor de l’obertura i el respecte en els nostres tractes amb els altres.

“La base negra dels nostres cotxes de carreres és un recordatori per a tots nosaltres de la necessitat d’una consolidació contínua i a llarg termini dels nostres valors i del respecte mutu.”

Mercedes F1 també llançarà un nou programa de diversitat i inclusió abans del final de la temporada per a abordar la falta de diversitat dins de l’equip, amb només el 3% de la seva força de treball identificada com a pertanyent a un grup ètnic minoritari.

El director de l’equip FE, Ian James, va afegir:

“Sempre hem parlat clarament contra el racisme i totes les formes de discriminació, ja que no tenen cabuda en el nostre equip, en el nostre esport o en la nostra societat.

“No obstant això, els recents esdeveniments a tot el món han demostrat que tots hem de fer més per a utilitzar la nostra plataforma per a parlar en contra del racisme i la discriminació.

En unes declaracions de Mercedes va dir que l’equip era holístic en el seu enfocament per a lluitar contra la discriminació, i per a millorar la qualitat de vida a les ciutats mitjançant l’augment de la sostenibilitat.

“Sabem que hem d’invertir molt de temps i compromís per a desenvolupar l’estratègia correcta.

“Hem començat a treballar en ella per al nostre equip i durem a terme la forma en què el nostre equip actua en conseqüència.”

“L’objectiu de l’equip és d’enfocament holístic, per a millorar la qualitat de vida a les ciutats de manera sostenible.

“Això també significa donar suport a la diversitat i els programes d’integració que són eficaces a nivell local.

“Les carreres són una indústria en la qual la diversitat ètnica i la igualtat de gènere no han estat tradicionalment molt freqüents.

“Per tant, encara hi ha un llarg camí per recórrer per a compensar el desequilibri en totes les àrees de la nostra plantilla”

“Juntament amb els nostres socis, veiem com un deure promoure i formar als joves talents – sense importar la seva ascendència o gènere – per a donar-los l’oportunitat d’unir-se a la Fórmula E durant els pròxims anys.”

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments