FÓRMULA E: NIO 333 utilitzarà una nova unitat motriu

A partir de la temporada vinent, NIO 333 utilitzarà una nova unitat motriu a la Fórmula E. L’estructura xinesa va contractar recentment diversos enginyers per substituir els vinculats a QEV. Les proves de la unitat de potència ja estan en marxa, amb 13 dies de proves en pista disponibles. Oliver Turvey i Tom Blomqvist seran els pilots.

Christian Silk, líder de l’equip, va dir que les indicacions sobre fiabilitat eren positives, cosa que permetia començar a centrar l’atenció en el rendiment. Els pilots també van donar indicacions satisfactòries sobre l’equilibri, la consistència i el ritme del cotxe.

Per part del director executiu de NIO333, Vincent Wang, hi havia una gran ambició:

“Tenim plans ambiciosos per al 2021 i estem construint no només la part tècnica de NIO333 per millorar el rendiment a la pista, sinó també la nostra part operativa. al Regne Unit i a la Xina ‘.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share