WEC: Alpine desvetlla la seva alineació per al 2021

Es defineix la formació de pilots Alpine Elf Matmut per al Campionat Mundial de Resistència (WEC) a LM Hypercar. L’equip estarà en la categoria més gran d’aquesta temporada amb l’Alpine A480 # 36, apostant per André Negrão, Matthieu Vaxivière i Nicolas Lapierre.

Davant d’una forta competència amb rivals com Toyota o Glickenhaus, Alpine té objectius modestos per a la temporada que arrenca el 4 d’abril amb les 8 hores de Portimão.

Philippe Sinault, líder de l’equip d’Alpine Elf Matmut, va dir en un comunicat:

“Avui presentem un nou trio de pilots que estan a l’altura del repte que Alpine vol afrontar a la categoria Hypercar. Triem pilots que es complementen en termes d’experiència i les personalitats dels quals crearan un bon esperit d’equip en totes les circumstàncies. Nicolas i André es coneixen bé i van demostrar la seva capacitat per treballar junts en benefici de l’equip, i Matthieu Vaxivière es va fer ràpidament evident ja que es reconeixen les seves qualitats humanes i la seva rapidesa al paddock. Puc garantir que els nostres pilots estan més motivats que mai a lluir els colors d’Alpine des de les primeres voltes de l’A480 a WEC ’.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments