FÓRMULA 1: Sainz descontent del seu rendiment a Bakú

Carlos Sainz va acabar el GP d’Azerbaidjan de Fórmula 1 al vuitè lloc. Després de mostrar arguments per lluitar entre els cinc primers, l’home de Ferrari va cometre un error que el va impedir classificar més a munt.

El madrileny va explicar que la cursa no estava a l’alçada de les expectatives, amb problemes mentre circulava amb pneumàtics freds:

‘No era la carrera que esperava. Amb el cotxe no teníem la mateixa sensació que tenia tot el cap de setmana anterior. Sempre que tenia pneumàtics freds i ambdues arrencades, al reinici i després de la parada a boxes, tenia moltes dificultats per bloquejar les rodes davanteres i els frens. Això em va portar a un error penalitzador que va comprometre tota la carrera ”.

Desil·lusionat amb el resultat malgrat haver puntuat, Sainz va destacar que ara aprofitarà el temps previ al GP de França per treballar amb l’equip per pal·liar els problemes de Bakú:

“Al final he aconseguit tornar als punts, però no estic content amb el resultat. Hem d’entendre els motius d’aquests problemes i intentar millorar per a les properes curses. Ara tenim temps per anar a Maranello i treballar-hi, així que estic segur que tornarem més forts a França ”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share