FÓRMULA E: Di Grassi i Mortara s’emporten les curses de Puebla ePrix de Mèxic 2021

Un cop més, la mala sort va evitar que Wehrlein guanyés a la primera cursa de Mèxic. Si la primera vegada que l’alemany es va quedar sense potència a 50 metres de la meta, aquesta vegada va ser una infracció tècnica que va dictar la inhabilitació del pilot alemany.

Lucas di Grassi va ser el primer a beneficiar-se de la mala sort del #99, que es va repetir aquesta vegada, amb Audi aconseguint un excel·lent doblet. Mortara amb aquest podi va aconseguir punts importants. Vandoorne va ser un dels millors amb una gran remuntada, així com els homes de Jaguar, que van tenir mala sort amb incidents que van dictar l’abandonament.

Segona cursa per a Mortara

Edo Mortara va tenir una cursa excel·lent, en la que probablement va ser la seva millor actuació a la Fórmula E. Una cursa molt ben gestionada aconseguint sempre mantenir a ratlla a Wehrlein, amb l’alemany també fent una bona cursa.

Cassidy va aprofitar els errors de Rowland que va tornar a malgastar una excel·lent oportunitat amb errors evitables. Mitch Evans i René Rast van destacar per les excel·lents recuperacions que van aconseguir, especialment Rast, que va començar el darrer. Per a Mercedes va ser una altra cursa per oblidar amb zero punts guanyats .

Mortara és ara el líder de la classificació amb 72, deu més que Frijns i 12 més que Félix da Costa, que manté intactes les seves aspiracions al títol, ara amb els mateixos punts que Rast i Evans.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share