24h Le Mans 2021: Ja coneixem el motiu del drama de l’última volta entre els LMP2

FotoWRT

El #41 WRT de Robert Kubica, Louis Delétraz i Yifei Ye va estar molt a prop de guanyar les 24 hores de Le Mans entre els LMP2, però una fallada en els darrers dos minuts de la cursa va acabar amb el somni.

A més d’una victòria per a la tripulació #41, seria un moment històric per a WRT, amb un doblet en el seu primer any a la categoria LMP2.

Vaig liderar el somni fins que el somni es va esfondrar. Va ser una cursa llarga, amb Louis i Robert, vam tenir molta cura del cotxe i vam arribar al davant a unes poques hores del final quan jo estava al volant. Vaig tenir cura del cotxe tot el que vaig poder, evitant els corredors, concentrant-me només en aconseguir-ho, però de vegades no està pensat. No sé què va passar, tot es va aturar. Em sap greu tothom de l’equip, tothom va fer una feina meravellosa. Enhorabona als nostres companys i ara mirem cap al futur, encara tenim una campanya ELMS per centrar-nos.

Ye

Deletraz va dir que estava “devastat” amb el resultat, però estava content de veure que l’altre cotxe de l’equip aconseguia la victòria de classe.

“Des del nostre costat, ho vam fer tot bé, lideràvem amb una gran diferència i, malgrat el que va passar al final, tothom ho va reconèixer. No hi ha cap lament i segur que recordarem aquesta cursa”.

El director de l’equip, Vincent Vosse, va dir que la fallada del sensor de l’accelerador del cotxe #41 en l’última volta va ser “cruel”.

“Per descomptat, hi ha alegria i tristesa, ja que va ser una gran decepció veure com el cotxe número 41, que tenia la victòria a la butxaca, s’aturava quan faltava una volta. És cruel i, per sort, el nostre altre cotxe era segon, però és difícil gaudir plenament d’aquest èxit quan es té una situació com aquesta. Tot i això, és un dia increïble per a l’equip, que ha estat fent una feina tremenda des de la preparació d’aquesta cursa i durant tota la setmana. Si he de jutjar pel nombre de missatges que rebem, realment hem aconseguit alguna cosa “.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share