RESISTÈNCIA: Publicada la llista d’inscrits per l’European Le Mans Series 2023

L’European Le Mans Series ha confirmat la llista d’inscrits per a la propera temporada, amb una graella de 42 cotxes, però amb algunes places de pilots encara per tancar.

Aquest campionat tindrà una gran presència a casa nostra amb els test oficials de pretemporada al Circuit de Barcelona – Catalunya i la primera cursa de la temporada en la mateixa localització. També s’ha inclòs per aquest any una cursa al circuit d’Alcanyís, Motorland Aragó.

A LMP2 hi haurà 18 cotxes en pista, el grup més gran de cotxes d’aquesta categoria fora de les 24 Hores de Le Mans. La graella inclou 11 competidors Pro/Am, un augment de més del 60% per a la subclasse LMP2 en comparació amb la temporada passada.

La categoria LMP3 comptarà amb 12 cotxes –10 Ligier i 2 Duqueine– a la graella. Subcampió el 2022, l’equip Panis Racing entrarà aquest any només en un cotxe, amb l’antic campió d’ELMS LMP3 Job van Uitert com a pilot principal. Algarve Pro Racing, Inter Europol Competition, DKR Engineering, Team Virage, Nielsen Racing i AF Corse continuaran amb la seva participació a l’European Le Mans Series el 2023.

A LMGTE hi haurà un total de 12 cotxes a l’ELMS, amb 5 Ferrari 488 GTE EVO, 4 Porsche 911 RSR-19 i 3 Aston Martin Vantage AMR.

La primera cursa ELMS del 2023 té lloc a Barcelona el 23 d’abril, 3 dies després de les proves col·lectives també en aquest circuit.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments