Belén Garcia es centra en la resistència per a la temporada 2023

La pilot catalana s’unirà a l’edició 2023 de la Michelin Le Mans Cup, al volant d’un Ligier de la categoria LMP3, preparat per l’equip britànic 360 Racing.

Aquesta participació reforça el seu compromís amb la resistència i el seu desig de competir a les famoses 24 Hores de Le Mans en el futur.

Després del seu debut a l’octubre del 2022 en la resistència a la cita de Portimao de la Michelin Le Mans Cup, i de competir amb bons resultats a la darrera edició de les Asian Le Mans Series, la pilot catalana se centrarà aquest any a la Michelin Le Mans Cup, categoria que va marcar la seva estrena a les carreres de llarga distància.

García va guanyar a Paul Ricard a la Ultimate Cup 2022 i va barallar per podis absoluts a les Asian Le Mans Series a principis de 2023. Ara, el seu repte és fer un «decisiu salt endavant» en la seva carrera.

Em sento, abans de res, feliç per tenir un programa en resistència, que era el meu objectiu principal. Arribo a la Michelin Le Mans Cup decidida a aplicar els molts aprenentatges que m’emporto de les Asian Le Mans Series, i espero ser competitiva en un certamen molt exigent i que visita sis circuits de primer nivell.

Aquesta és una aposta decidida, ja que Belén García va dir que no a la F1 Academy, la nova competició femenina sota el paraigua de la Fórmula 1.

“És cert que he tingut opcions de ser a la graella de la F1 Academy, però crec que aquest ja no és el meu lloc… Aquest campionat constitueix una gran plataforma de llançament per a noies més joves que inicien el seu camí a l’automobilisme, com prova el fet que se celebra amb monoplaces de F4, però jo ja vaig competir amb aquest tipus de cotxes el 2019 , i crec que tinc aquesta fase superada».

Belén García competirà a la temporada 2023 de la Michelin Le Mans Cup al volant d’un Ligier JS P320 de la categoria LMP3, un prototip que ja coneix, ja que és el mateix amb què ha competit en totes les seves aparicions al món de la resistència fins ara.

Canviarà d’equip, ja que la pilot de l’Ametlla del Vallès s’unirà a l’equip britànic 360 Racing, que compta amb una destacada experiència a les European Le Mans Series i el certamen Radical Masters.

El calendari de la Michelin Le Mans Cup 2023 començarà el dimarts 18 d’abril al Circuit de Barcelona-Catalunya, que acollirà els tests col·lectius previs i també la primera cursa de dues hores de durada el dissabte de la mateixa setmana.

La segona cursa se celebrarà a Imola tot just 15 dies després, també de 120 minuts de durada. L’excepció a la norma arribarà els dies 8 i 9 de juny, en què el traçat de Le Mans programarà una cita doble de 55 minuts de durada unitària. Completen la temporada les visites a Paul Ricard (15 de juliol), Spa-Francorchamps (23 de setembre) i Portimão (22 d’octubre)

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments