Quins són els equips més i menys fiables de la temporada 2023 de la F1?

Enrere queden els dies en què Honda lluitava amb la falta de fiabilitat i competitivitat de les seves unitats de potència. La marca japonesa és ara la referència i les dades de fiabilitat fins ara ho mostren.

Red Bull Honda, els més fiables

Durant aquesta temporada hem assistit a 15 abandonaments per accident i 13 per problemes tècnics. L’equip més afectat ha estat Alpine, que té dues retirades per problemes tècnics i cinc per incidències de cursa. L’equip francès té set retirades en total, dues més que Williams (tres per problemes tècnics i dos per incidències).

Haas té quatre retirades (dues per problemes tècnics i dues per incidències) i Ferrari té tres retirades (una per problemes tècnics i dues per incidències). La resta d’equips tenen dues retirades, excepte Alfa Romeo (un abandonament per problemes tècnics) i Red Bull, que no en té cap. Alpha Tauri i Red Bull (tots dos subministrats per Red Bull Power Trains/Honda) no compten cap retirada per problemes tècnics.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments